• Mobile
  wordt gesponsord door

Blue Shots TV: Ilse Media TV met Gary Vaynerchuk

Blue Shots TV: Ilse Media TV met Gary Vaynerchuk
, 7DTV
@RonnieOvergoor

Het absolute hoogtepunt wat mij betreft zie je hierboven, een eer om te interviewen: Gary Vaynerchuk.

Blue Shots TV was in de vorm van Ilse Media TV aanwezig op de Emerce eDay 2009. Meer dan tien interviews werden gemaakt, inclusief alle keynotes van de dag. Natuurlijk kwam Hans Rosling aan tafel, de man die een indrukwekkende keynote gaf. Ook met de Europese baas van LinkedIn werd gesproken die eDay duidelijk als springplank had gebruikt om te melden dat ze een kantoor gaan openen in Nederland, mede omdat wij met 1.4 miljoen leden tot de actiefste groep behoren op LinkedIn.

Naast de andere keynotes, zoals Robert Rice, Nick Bilton en Winston Binch, werden ook nog een reeks spontane interviews afgenomen met o.a. Lot Keijzer van bureau Twist, Ronald van der Aart van RepMen en Kees Zegers van Tripolis.

Ze komen allemaal de komende dagen online via Blue Shots TV, Emerce en Ilse Media, maar het absolute hoogtepunt wat mij betreft was Mr. Gary Vay-Ner-Chuk: Passie, passie en passie! Symbool voor de online wereld….wat mij betreft.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.


Geplaatst in

Delen



Er zijn 4 reacties op dit artikel

 • "Why do you think I think you're a hero?" GOGOGOOGOGOGOGOOGOOO, Ronnie! ;)

  geplaatst op
 • Is that a question or what! :)
  Dit soort mensen als Gary word ik enorm gelukkig van.

  geplaatst op
 • Gaaf interview!
  Zijn performance als afsluiter op eDay was ook geweldig. Geen slideshow maar een enorm inspirerend verhaal. Volgens mij ging de hele zaal met een glimlach naar buiten na afloop.

  geplaatst op
 • Inmiddels ook alle andere interviews inclusief Rosling, Eyres, maar ook Kees Zeger en Erwin Blom; op http://www.blueshots.tv/live.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.