• Mobile
    wordt gesponsord door

Adidas gaat met MiCoach online de strijd aan om de hardlopers

Adidas gaat met MiCoach online de strijd aan om de hardlopers

De loperswereld verandert in rap tempo. Hardlopers willen weten hoe ze moeten trainen of waar ze lopen. Trainingsgroepjes schieten de grond uit, maar ook online verandert het landschap in rap tempo. Initiatieven zoals MyAsics, Nike Plus en Runkeeper zorgen ervoor dat hardlopen slimmer en leuker wordt. Na de misser van Adidas met Samsung twee jaar geleden, komt Adidas nu met een nieuwe service onder dezelfde naam: Adidas Micoach. Wat opvalt is niet zozeer de hardware, maar vooral het internetplatform. Dit behoort tot de beste die ik gezien heb. Een korte video van de introductie van Adidas MiCoach in Nederland.

Op de MiCoach zelf en hoe hij werkt, kom ik later terug. Dit vraagt nog wat trainingskilometers. Hierbij een video met onder meer Olympisch Kampioen Mark Huizinga, met de chef van Adidas' global interactive unit en met één van de meest ervaren hardloopcoaches van Nederland.

Update: de video is helaas niet meer beschikbaar


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.