• Mobile
    wordt gesponsord door

SpinAwards iPhone app: Bekijk wie er vanavond wint

SpinAwards iPhone app: Bekijk wie er vanavond wint

Vorig jaar lanceerde SpinAwards al een iPhone app met alle genomineerden en al het ingezonden werk. Voor de SpinAwards van 2009, die vanavond worden uitgereikt, is nu een update gemaakt. Je kunt van de ingezonden cases - en natuurlijk de nominaties - alle credits, casebeschrijvingen en creatief werk bekijken. Zit je op wifi, dan kun je ook de videocases bekijken. Onder het tabje ’ winnaars’ is nu nog niets te zien, maar daar komt na vanavond natuurlijk een rijtje met winnaars te staan.

Voor versie 2010 van de app zou het mooi zijn als ook de video’s en buzz rondom de Inspiration Days wordt toegevoegd, maar vooral ook alle Twitterberichten (inclusief foto’s en video’s die er worden vastgelegd) tijdens de uitreiking. De applicatie is leuk om even snel te kijken wat er genomineerd en gewonnen is, maar er is nu nog niet heel erg veel reden om hem frequent te gaan gebruiken.

SpinAwards-Adformatie grappen

Inmiddels verschijnen er op Twitter alweer vele SpinAwards-Adformatie grappen. SpinAwards voorzitter Stephan Fellinger geeft op Twitter aan dat ze overwegen een speciale categorie voor de grappen op te richten. Freelancer Pascal Boogaert maakte een volledige pagina van Adformatie na. Zijn actie werd flink doorgestuurd vanmorgen op Twitter.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.