• Mobile
  wordt gesponsord door

Dutchtone nu ook eigen I-mode

Dutchtone nu ook eigen I-mode
, E-Pro bv

Na KPN i-mode en Vodafone live komt nu Dutchtone met Dutchtone Extended.

Voor een vast bedrag van zes euro per maand krijgen klanten onbeperkt toegang tot een grote vari?teit aan informatie, zoals het bekijken van e-mail, het opzoeken van informatie in kleur, het beheren van een agenda en het bekijken van plaatjes en foto?s. De nieuwe dienst is beschikbaar voor zowel prepay- als postpay klanten.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

 • Persbericht Dec 20, 02:

  Dutchtone kondigt aan dat het vandaag Dutchtone Extended zal introduceren. Dutchtone Extended, gebaseerd op GPRS, vormt de mobiele telefoon om tot een handige tool: voor een vast bedrag van 6 euro per maand krijgen klanten onbeperkt toegang tot een grote variëteit aan informatie op elk moment en op elke plaats. Ook bij Dutchtone Extended staat een heldere kostenstructuur centraal, zonder verborgen kosten of onaangename verrassingen achteraf. Dutchtone Extended is beschikbaar in combinatie met verschillende toestellen voor zowel prepay- als postpay-klanten.

  Een mobiele telefoon is niet langer alleen een apparaat waarmee gebeld kan worden. Onderweg hebben gebruikers behoefte aan handige diensten om tijd te besparen of juist om tijd te verdrijven. Er wordt voortdurend gezocht naar manieren om deze tijd zo optimaal mogelijk in te vullen. Met Dutchtone Extended haalt men meer uit de mobiele telefoon: het opzoeken van informatie in kleur via de verschillende kanalen, bekijken van e-mail, het beheren van de agenda, bekijken van plaatjes en foto's, downloaden van ringtones en het spelen van de nieuwste games.

  Prijzen en beschikbaarheid
  Voor een vast bedrag van 6 euro per maand, zonder dat kilobytes apart in rekening gebracht worden, krijgen zowel prepay- als postpay-klanten onbeperkt toegang tot Dutchtone Extended. Verder is er de mogelijkheid om gebruik te maken van:
  * Dutchtone Extended Plus - exclusieve diensten tegen bijbetaling, zoals bijvoorbeeld het downloaden van speciale ringtones;
  * Dutchtone Extended Access - internettoegang in combinatie met PDA of laptop. Tot 2 MB per maand gratis downloaden. Elke MB extra kost 3 euro, een bedrag dat met de geldbundel of het prepay-beltegoed wordt verrekend.

  Dutchtone Extended is vanaf 20 december 2002 via alle Dutchtone-winkels beschikbaar. Om gebruik te kunnen maken van Dutchtone Extended is een toestel nodig dat de dienst ondersteunt. Dutchtone Extended wordt aan prepay-klanten aangeboden in combinatie met een Sony Ericsson T300. Postpay-klanten kunnen kiezen voor Dutchtone Extended in combinatie met een grote variëteit aan toestellen, waaronder de Nokia 7650, Nokia 6610, of de Sony Ericsson T68i. De Motorola T720 en de Nokia 3510i zullen in de nabije toekomst aangeboden worden. Het aantal toestellen wordt continu uitgebreid. Voor meer informatie over Dutchtone Extended: http://www.dutchtone.nl

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.