• Mobile
    wordt gesponsord door

Mediarepublic en Vodafone met MMS-soap

Mediarepublic en Vodafone met MMS-soap

Het nieuwe ‘crossmediabedrijf’ Mediarepublic, dat vorige week officieel van start ging, gaat een MMS-soap produceren die waarschijnlijk in januari te zien is via Vodafone.

Mediarepublic is opgericht door ex-Lost Boys medewerkers, onder wie Bas Verhart en Michiel Mol. Ruud Hendriks en Arthur Valkieser zitten in de raad van advies. Volgens oprichter Bas Verhart wil Mediarepublic innovatieve mediaconcepten ontwikkelen waarmee adverteerders in direct contact met hun klanten kunnen komen, om zo de verkoop te stimuleren. Om dat te bereiken gaat het bedrijf veel gebruik maken van entertainment in combinatie met internet en SMS/MMS, zegt hij tegen Emerce. Met de MMS-soap krijgen ontvangers een of meerdere keren per dag een multimediaal berichtje (foto met ingesproken tekst) van een bekende soapster. Al deze MMS?jes achter elkaar vormen een soapverhaal. Om dat verhaal in goede banen te leiden is succesregisseur Johan Nijenhuis (Costa/Volle Maan) ingehuurd.

Bron:
http://www.adformatie.nl/nieuws/Nieuws2002-12-13.html#ITEM22817


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.