• Mobile
    wordt gesponsord door

Mobiele belbedrijven willen seks op gsm

Mobiele belbedrijven willen seks op gsm

Britse mobiele belbedrijven willen de umts-investeringen terugverdienen door samen met Playboy ‘volwassen content’ aan te bieden op de gsm.

Met de stijgende populariteit van kleurenschermen op mobieltjes, wordt het aanbieden van erotische of pornografische mobiele content steeds interessanter. Grote mobiele telecombedrijven in Engeland overwegen daarom om erotische afbeeldingen van Playboy, The Sun of het mannenblad FHM te gaan aanbieden, aldus The Guardian.

Kenners voorspellen dat de volgende stap van de telecombedrijven is om via de mobiel erotische videoclips te verkopen. De diensten moeten overigens wel worden voorzien van een ‘kijkwijzer’, enkele pictogrammen die aangeven dat de beelden en teksten niet voor kinderen zijn bestemd.

Volgens de krant zijn alle grote telecombedrijven ge?nteresseerd in een deal met Playboy. Diverse telco’s zoals Vodafone, Virgin Mobile en 3 van Hutchison onderzoeken de mogelijkheden om met ‘adult content’ geld te verdienen.

Eerder wisten de bedrijven met die diensten op de vaste telefoon flink geld te verdienen. Met seks- en chatlijnen voor vaste telefonie is, volgens een berekening van Datamonitor, in 2002 in Engeland ongeveer 2,9 miljard euro omgezet.

Bron:
http://www.webwereld.nl/


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.