• Mobile
    wordt gesponsord door

Nummerportabiliteit stelt telemarketeers voor probleem

Nummerportabiliteit stelt telemarketeers voor probleem

Outbound telemarketing en marktonderzoek in de VS komt deze maand in grote problemen als daar nummerportabiliteit wordt ingevoerd. Vanaf 24 november is het mogelijk van telecomprovider te veranderen met behoud van het eigen telefoonnummer.

Om de concurrentie verder te vergroten wordt het bovendien mogelijk van vaste lijn naar een mobiel abonnement te veranderen met behoud van telefoonnummer. In de VS bestaan verschillende regels voor commerci?le telefoontjes naar mobiele telefoons en naar abonnees met een vaste lijn. Zo is het niet toegestaan om geautomatiseerd mobiele nummers te bellen (predictive dialing). Telemarketeers zeggen niet meer aan de regels te kunnen voldoen als zij aan het nummer niet meer kunnen herkennen om wat voor soort toestel het gaat. De overheid stelt zich op het standpunt dat de branche voldoende tijd heeft gehad om zich op de nieuwe regels voor te bereiden.

Bron:
Nieuwsbrief Incentive


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.