Online Tuesday #47: The Lean Startup

Innovate and build your product/audience faster

Online Tuesday #47: The Lean Startup
, Evolve
@bramkoster

Bedrijven zoals Twitter, Airbnb, Facebook en WhatsApp hebben ons geleerd dat het met relatief simpele ideeën mogelijk is om zeer snel te groeien en de bestaande markt te ontwrichten. Het geheim achter dit succes is de Lean Startup-methodiek: build, measure, learn. Voor grote(re) bedrijven is het vaak lastig om het tempo van deze innovatiecyclus te volgen. In deze sessie van Online Tuesday, georganiseerd in samenwerking met onze sponsor MeasureWorks, gaan we dieper in op het geheim achter dit succes. Hoe werkt het? Waar snel vallen en opstaan je product beter maakt? En, hoe kun je lean startup binnen jouw bedrijf toepassen? 
 

Sprekers

Tijdens deze avond komen de volgende mensen op het podium:

  1. Leon Pals - voorzitter van de Startup Foundation en organisator van Startup Foundation eXperience, een workshop waarin mensen hands-on ervaring krijgen met o.a. Lean Startup. Introductie in Lean Startup: maak falen een onderdeel van je succes.
  2. Chris Dijk - FuelUp: Wat is de waarde van startups voor jouw bedrijf?
  3. Kees van Nunen - Lean Evangelist @ StartupBootcamp: The corporate startup, hoe bouw je een winning culture?

Inschrijving

De inschrijving opent vandaag om 12.00 uur ('s middags). Dan worden de eerste 200 plaatsen vrijgegeven. Inschrijven doe je hierrr (vanaf 12 uur dus)!

Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Geen probleem! Volgende week op dinsdag 4 november om 12 uur volgt een (kleinere) tweede ronde van extra inschrijvingen. Dan is het ook pas mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst (zodra de 'normale' inschrijving vol is).

Partners en sponsoren

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, NEWPEOPLEDQ&A Media Group en PostNL.

De events worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren MeasureWorks en Massarius.


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.