Podcast: Zo laat je LinkedIn optimaal voor je werken

Victor Huiting (Rivercloud) over de kansen en toekomst van LinkedIn

Podcast: Zo laat je LinkedIn optimaal voor je werken
, Namarama
@floresco

In deze podcast-aflevering van de Namarama Show geeft Victor Huiting je een goed beeld van hoe LinkedIn voor je kan werken, wat je wel en vooral niet moet doen om aandacht te krijgen en hoeveel hashtags je het beste kunt gebruiken om je post goed in de kijker te krijgen. Ook kijken we naar de toekomst van LinkedIn en de nieuwe functionaliteiten die eraan komen.

Deze keer in de Namarama Show: Victor Huiting van Rivercloud. Hij heeft zich gespecialiseerd in LinkedIn en weet als geen ander hoe je dit sociale netwerk kunt benutten voor je business. Hij geeft trainingen aan bedrijven en helpt ook mensen één op één om hun profiel op orde te krijgen. Zelf ben ik enorm fan van LinkedIn. Ik krijg er leads door, leer nieuwe mensen kennen en er komt altijd een hoop inspirerende informatie langs. Daarnaast post ik zelf ook regelmatig tips en inzichten op LinkedIn.

"LinkedIn is als een netwerkbijeenkomst waar je mensen ontmoet, inspiratie opdoet en opdrachten vergaart"

Huiting startte ooit met het helpen van ondernemers om aan meer klanten te komen en ontdekte toen dat LinkedIn dé manier was om dat te doen. Hij vergelijkt het dan ook met een netwerkbijeenkomst waar je nieuwe mensen ontmoet, inspiratie opdoet en – als je het goed doet – nieuwe opdrachten vergaart. En Nederland doet het goed: driekwart van de beroepsbevolking zit op LinkedIn. Dat is uniek in de wereld.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.