• Mobile
  wordt gesponsord door

Populaire tv-serie ‘24’ gaat mobiel

Populaire tv-serie ‘24’ gaat mobiel
, Saristos
@saristos

In Amerika komt het bedrijf Twentieth TV (toepasselijke naam) met een mini-serie van de populaire serie ‘24’. Het bijzondere is dat deze via mobiele telefoon of PDA is te ontvangen. De mini-serie geeft een nieuwe invulling aan de oorspronkelijke naam van de serie; elke aflevering duurt 1 minuut. Of dat de mini-serie net als in de tv-variant dan ook 60x24=1440 afleveringen (=24 uur) duurt en elke mini-serie precies realtime 60 seconden van de dag weergeeft is niet bekend.

De nieuwe vorm heet Mobisode, en behalve 24 wordt ook gewerkt aan een andere serie ?Sunset Hotel?. De series zullen te zien zijn door Verizon en Vodafones 3G abonnees. Naast deze ?gescripte? series staat er ook een reality serie ?Love and Hate? als Mobisode op stapel. (via Brandstage)


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • lekker dit zat net hetzelfde bericht te schrijven, je was 4 min. sneller. ;-) Vraagje was mediarepublic in nederland hier nu ook al mee bezig, met elder en nog een paar? Zo ja weet iemand hier al resultaten/cijfers van ?

  geplaatst op
 • Jammer Alex, net te laat :-) Dit bericht via 3G laat nog meer achtergrondinfo zien. MediaRepublic lanceerde vorig jaar 2GOTV. Ik ken hier nog geen resultaten van!

  geplaatst op
 • Titel doet me ook een beetje denken aan het MediaRepublic-concept met Katja Schuurman: 24-7. Is dat eigenlijk ooit weer opgepakt?

  geplaatst op
 • nee, staat nog in de koelkast

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.