(PR Academy de Podcast) Thea van Unen over transparantie in communicatie

'Iedereen is inmiddels journalist'

(PR Academy de Podcast) Thea van Unen over transparantie in communicatie

Met meer dan 15 jaar PR ervaring 'under the belt' kunnen we Thea van Unen gerust een PR-expert noemen. In deze extra lange aflevering van PR Academy de Podcast duikt ze samen met host Aaron de diepte in, geeft ze do's and don'ts en vertelt ze alles over haar ervaringen met Public Relations.

PR Academy de Podcast is dé plek waar host Aaron Mirck (PR-adviseur en oprichter van PR-tool Presscloud) alles uit de doeken doet over de wereld van PR. Hij duikt om de twee weken de diepte in met gasten uit de industrie, topondernemers, PR-fanaten en persbericht-goeroes. Ben je benieuwd? Goed zo, wij ook. Ontdek hoe je gratis publiciteit scoort, leert denken als een journalist en zo je merk bekend en geliefd maakt.

Thea van Unen draait al zolang mee in het PR vak, dat ze persberichten zelfs nog heeft verstuurd per fax. Je leest het goed, per fax! Ze deelt een aantal van haar handige PR-tips:

Presscloud · S1E6 - PR-expert Thea van Unen

'Als bedrijf kun je echt niet meer liegen. Regisseren is het toverwoord. Ik zou ook zeker niets verstoppen of verpakken, want iedereen is inmiddels journalist. Er zijn zoveel mediakanalen en social media platforms. Het lukt je niet meer om een boodschap buiten beeld te houden.' 


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.