• Mobile
    wordt gesponsord door

Tiscali in de bres voor platteland-surfers

Tiscali in de bres voor platteland-surfers
,

Tiscali biedt platteland-surfers de oplossing voor breedband-internet. Voor huishoudens in gebieden waar geen ADSL of kabel beschikbaar is, komt de provider met een aanbod voor snel internet via de satelliet.

De internetprovider heeft een deal gesloten met Eutelsat. Tiscali bood al tweeweg-satellietverbindingen aan voor de professionele markt, nu willen ze dit ook gaan aanbieden aan consumenten. Bij tweeweg-satellietverbindingen hoef je geen telefoontikken meer te betalen.

In Nederland zal 10 tot 20 procent van alle huishoudens nooit ADSL of kabelinternet kunnen krijgen. Het is nog niet bekend wanneer Tiscali de tweeweg-satelliet zal introduceren in Nederland. Volgens een woordvoerder van het bedrijf tegen Webwereld zal dit “binnen enkele maanden” gebeuren. Itali? en Zweden krijgen eerst voorrang.

Bron: Webwereld 14 mei 2003


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.