• Mobile
    wordt gesponsord door

TNO wint mobiele gaming prijs

TNO wint mobiele gaming prijs
,

Triangler, een buitenspel met GPS voor meerdere spelers, ontwikkeld door TNO, heeft de hoofdprijs en de prijs voor het meest innovatieve spel gewonnen. Tijdens de 3G conferentie in Barcelona werden de International Mobile Gaming Awards uitgereikt. Meer dan 400 ontwikkelaars uit 42 landen streden om $40,000 aan prijzen.

De 2006 editie liet een nieuwe generatie van games zien: buitenhuis, location based gaming, 3D, MMMG, mobile naar PC, en mobile naar TV spellen en games die alle gadgets gebruiken zoals camera en microfoon.

TNO, de grootste onderzoeksinstelling in Nederland met 4000 professionals in vele disciplines, ontvangt US $ 20.000 aan prijzengeld voor het spel van Triangler15,000 Grand Prix Award. Het geld zal gebruikt worden om de game en de Triangler technologie verder te ontwikkelen. “Bovendien is het een stimulans voor ons onderzoek naar mobiel gaming”, aldus Viktor Klos van TNO.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.