Vier het nieuwe jaar met IAB, Online Tuesday en Marketingfacts!

Vier het nieuwe jaar met IAB, Online Tuesday en Marketingfacts!

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Het jaar 2020 is al knallend begonnen, maar dat doen we op 14 januari nog even dunnetjes over. Kom die dag naar de nieuwjaarsreceptie waar al jouw vakgenoten rondlopen: de beruchte borrel van IAB Nederland, Online Tuesday en ook Marketingfacts. Het wordt weer een knaller!

Het was weer een jaar vol spraakmakend vaknieuws, dus is er meer dan genoeg te bespreken met jouw netwerk in online marketing. Alle reden dus om van gedachten te wisselen met je vakgenoten onder het genot van een biertje, baco of biologische bitterbal.

"Kom 14 januari borrelen met IAB en Online Tuesday in Hotel Arena"

De locatie is vertrouwd: Hotel Arena te Amsterdam. De avond begint om 19.30 uur en tegen middernacht gaat het licht uit. Ook Marketingfacts is als partner van Online Tuesday bij dit evenement betrokken, dus hopen wij je daar te zien. Zelf zijn we uiteraard ruim vertegenwoordigd en altijd in voor een goed gesprek (liefst met een paar vette scoops).

Kom je samen met ons het glas heffen op een succesvol 2019? Geef je dan gratis op voor dit event. Let daarbij op: aanmelding bij Meetup.com volstaat niet. Je moet je echt aanmelden bij Eventbrite om in het bezit te komen van een digitaal ticket. Maak er je goede voornemen van en reserveer dat e-ticket direct. Dan zien we elkaar op 14 januari in Hotel Arena!

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, DQ&ANewpeople en Reprise, en gesponsord door hoofdsponsor Pünktlich en subsponsoren Awin, Affiliate Summit en EDM Digital Solutions. Ook sponsor worden? Mail dan naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

Credits afbeelding: Fachy Marín / Unsplash, licentie: CC BY-NC-ND (Niet-commercieel hergebruik)

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.