• Mobile
    wordt gesponsord door

Vodafone breidt zakelijke dienstverlening uit met BlackBerry

Vodafone breidt zakelijke dienstverlening uit met BlackBerry

Vodafone biedt haar zakelijke klanten vanaf nu nog meer keus met BlackBerry. Met de draadloze mobiele oplossing BlackBerry, zakcomputer en mobiele telefoon in ??n, krijgen zakelijke klanten hun e-mail automatisch binnen en kunnen ze bellen terwijl ze door hun elektronische agenda bladeren.

Zakelijke klanten van Vodafone kunnen in een groot aantal Europese landen makkelijk gebruik maken van BlackBerry, waaronder Belgi?, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Itali?, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. 
 
Mobiel bellen, e-mailen en organiseren
BlackBerry van Vodafone is een onderdeel van Vodafone Mobile Office, een paraplu van gebruiksvriendelijke mobiele diensten die Vodafone haar zakelijke klanten aanbiedt, waaronder bijvoorbeeld het recent ge?ntroduceerde Vodafone Remote Access. De toevoeging van BlackBerry van Vodafone aan de product portfolio is een resultaat van Vodafone?s focus op de ontwikkeling en marketing van aantrekkelijke mobiele toepassingen die voldoen aan de behoefte van haar zakelijke klanten, waarbij de klant steeds meer centraal gesteld wordt. 
 
BlackBerry van Vodafone is een gebruiksvriendelijke zakcomputer en mobiele telefoon in ??n. Met behulp van overzichtelijke iconen op het scherm en een ge?ntegreerd toetsenbord inclusief muisknop zijn zakelijke klanten 24 uur per dag on-line (?always on?). Daardoor hebben ze mobiel toegang tot hun bedrijfs e-mail en elektronische agenda, waar en wanneer ze maar willen. Het is heel eenvoudig voor zakelijk klanten om gebruik te maken van deze nieuwe mobiele dienst BlackBerry van Vodafone. Slechts een kleine toevoeging in het bedrijfsnetwerk en op de desktop computer van de eindgebruiker zorgt ervoor dat e-mail berichten automatisch doorgestuurd worden. BlackBerry wordt ontwikkeld en gemaakt door het bedrijf RIM (Research in Motion). BlackBerry wordt in Noord-Amerika en inmiddels ook in Azi? en Europa gebruikt door duizenden organisaties, waaronder overheidsinstanties en grote ondernemingen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.