• Mobile
  wordt gesponsord door

Waar ben ik?

Waar ben ik?

Waar ben ik?De nieuwe website waarbenik.nl biedt ouders de mogelijkheid de locatie van hun kinderen te bepalen. Ook vrienden kunnen van deze dienst gebruik maken om elkaar te vinden. Waar ben ik? lokaliseert personen aan de hand van hun gsm. Van elk toestel dat aanstaat is te zien waar het zich bevindt. Elk mobiel netwerk is in cellen verdeeld. Hoe meer zendmasten des te kleiner de cellen en des te preciezer de plaatsbepaling (bron: AD; via: planet).


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Ik ben benieuwd of dit gaat werken. O2 heeft het in 2003 geprobeerd met Spotter, hier omheen is het verder stil gebleven. Waarbenik.nl is vooralsnog ook alleen voor Vodafone abonnees.

  geplaatst op
 • Het activeren van de Locatiebepaling kan door te bellen naar *120#, nooit meer je mobiel even uit handen geven...

  Grootste drempel voor succes lijkt me dat het een exclusieve Vodafone service is. Spotter was overigens gericht op doelgroep 13- 25. Kan me voorstellen dat je deze dienst vooral aan ouders aanbiedt .

  & aan zakelijke gebruikers die graag willen weten waar de dichtstbijzijnde medewerkers zich bevindt.  geplaatst op
 • Werk niet meer .. waarbenik.nl doet het niet meer.. waarom niet is het iut de lucht gegaan??

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.