Podcast: gesprekken over reclame en marketing in Namarama Show

Interview met Andy Mosmans, directielid ARA en schrijver van 'Startup Branding'

Podcast: gesprekken over reclame en marketing in Namarama Show

Copywriter, schrijver en naamexpert Floris Hülsmann (Namarama) neemt je in zijn nieuwe podcastserie De Namarama Show mee in de wereld van marketing, reclame en ondernemerschap. Hij voert gesprekken met uiteenlopende personen, van reclamebureau-directeuren tot ondernemers met slimme plannen. Luister op Marketingfacts zijn interview met merk-expert Andy Mosmans.

Naamgeving is de kern van wat Hülsmann met zijn bureau Namarama doet. Dat neemt hij ook mee in zijn gesprekken: "Ik wilde een podcast maken waarin je meer te weten komt over de verhalen achter de successen: hoe ze tot stand zijn gekomen en welke ontwikkeling mijn gast heeft doorgemaakt. Ik deel al heel veel content als het over mijn niche gaat. Elke keer als ik met mensen over naamgeving een gesprek heb, komen de leukste verhalen los. Zonde om dat voor mezelf te houden, dacht ik."

"Gesprekken over ontmoetingen met grootheden als Giep Franzen, David Ogilvy en Steve Jobs"

De eerste gast is Andy Mosmans, bekend als directielid van reclamebureau ARA en schrijver van Startup Branding. "Heel leuk om hem te horen vertellen over zijn ontmoetingen met onder andere grootheden als Giep Franzen, Willem Verbeke, David Ogilvy en Steve Jobs. Ik hoop in ieder geval dat ik mijn luisteraars met extra inspiratie achterlaat. Dat vind ik zelf ook altijd de leukste podcasts om naar te luisteren."

Credits afbeelding: Wikimedia, licentie: CC BY-NC-ND (Niet-commercieel hergebruik)

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.